Schaltanlagenbau für eine zuverlässige und flexible Energieversorgung, Schaltanlagen besonder geeignet für Industrieumgebungen mit hohem Feuchtigkeitsgrad

Aurinkosähkötuotantoa katolla

Noin 115 kWp tuottaa yksi kaupungin jakelulaitoksen alueen katoille asennetuista kolmesta laitteistosta Niederrheinissa. Katon alle on sijoitettu laitteiston koko sähköjärjestelmä. Jokaiseen 15 vaihtosuuntaajasta on liitetty syöttöjohto, jonka kautta juuri tasavirrasta vaihtovirraksi muutettu energia johdetaan jakeluun – Spelsbergin GTi-koteloihin asennettuna.

Laitteistojen toteuttamisessa sähköasentaja Klaus Oehme luotti Spelsbergiin: ”Nimenomaan aurinkosähkön alalla jokainen kotelo on oma yksittäiskappaleensa. Spelsbergin GTi-järjestelmällä voin koota kotelot juuri niin kuin tarvitsen.” Myös muissa projekteissa Oehme käyttää mielellään Spelsbergin tuotteita. Sillä hänen kokemuksensa mukaan teollisuusmallia olevat vankat kotelot ovat luotettavampia ja kestävämpiä kuin edulliset tuontitavarat. 

Sähköasentaja on vakuuttunut myös palvelusta Spelsberg-yhtiössä. Nimenomaan kovan aurinkosähköinnostuksen aikoina saattoi hän aina luottaa Spelsbergin toimitususvarmuuteen. ”Spelsbergin yhteyshenkilöni on aina auttanut minua löytämään ratkaisun ongelmiini. Hyvä yhteyshenkilö ja joustava palvelu – sen vuoksi minulla ei ole tarvetta harkita muita tuotteita.”