Innovaatio kohtaa perinteen – vuotta Spelsberg

Joka luottaa Spelsbergiin, luottaa parhaimpaan. Sillä täältä löytää yhteen koottua kotelo-osaamista yli vuosisadan kokemuksella.

Spelsberg on sähköteollisuuden johtavia yrityksiä ja sillä on vuoden kokemus sähköasennusten ja rakennustekniikan aloilta.

Tämän perheyrityksen suuri innovaatiokyky näkyy useissa patenteissa ja pitää huolen ratkaisuista, jotka ovat asennettavissa nopeasti ja helposti, ja jotka ihastuttavat pitkäikäisyytensä ja helpon huollettavuutensa ansiosta. Suunnittelijoilla ei ole tällöin vain senhetkinen standarditilanne mielessään, vaan myös energia- ja rakennustekniikan uudet markkinat ja trendit.

Tuloksena on tuotteita ja järjestelmiä, jotka ovat aina aikaansa edellä ja joissa on nerokkaita yksityiskohtia ja edullinen hintataso. Ennen kaikkea turvallisuuden suhteen olemme jatkuvasti kehittämässä uutta. Sellaisilla tuotteilla kuten toimintavarmuutensa todistaneilla palosuojatuilla WKE-jakorasioilla tai Red range sarjan halogeenittomilla jakorasioilla Spelsberg viitoitti uusia teitä innovaatioiden edistäjänä ja kehitti asennustekniikkaa pitkän matkaa eteenpäin.

Asennusyrityksissä tehdyn kyselyn mukaan 90 % kaikista niissä työskentelevistä tuntee ja käyttää Spelsbergin tuotteita ja on tyytyväinen niihin. Yritys on toiminnassa kaikkialla maailmassa omien tytäryhtiöiden ja myyntikumppanien kautta. Valmistus tapahtuu johdonmukaisesti Saksassa, ja työllistää toimipaikoissaan sekä tytäryhtiöissään kaikkiaan noin 450 henkilöä.

Tämä perinteisen saksalaisen yrityksen valikoima käsittää tällä hetkellä pitkälti yli 5000 hyvin saatavissa olevaa tuotetta, esimerkiksi jakorasiat, jakokeskukset, riviliitin-, mittari- ja teollisuuskotelot.

Sen lisäksi Spelsbergiä arvostetaan pätevänä neuvonantajana, kun kyse on koteloon liittyvistä vaativista kysymyksistä. Spelsberg on yhdistänyt kaiken siihen tarvittavan tieto-taidon saman katon alle, sillä hoidamme kaikki vaiheet prototyypin valmistuksesta ja pienistä räätälöinneistä aina tuotekehitykseen ja asiakaskohtaisten valmiiden tuotteiden kokoamiseen asti.

Spelsberg merkki
Katso video

Joka vaatii testattua turvallisuutta ja merkkilaatua, on Spelsbergillä hyvissä käsissä.Lue lisää