Spelsbergiläiset – se olemme me

Mitä olisimmekaan ilman spelsbergiläisiämme?

vuotta sitten ovat työntekijät olleet aktiivisesti mukana yrityksen kehityksessä. Vain vahvana yhteisönä olemme pystyneet lujittamaan asemaamme keskikokoisena perheyrityksenä vuosikymmenien ajan.

Työntekijöidemme innostus ja tiedot ovat meille ratkaiseva avain menestykseen. Näin syntyy aivan erityisiä tuotteita – yksilölliset ratkaisutkin ovat mahdollisia vasta spelsbergiläisten paneutumisella ja intohimolla. 

Tänään meitä ei pidetä pelkästään sarjatuotteiden toimittajana, jolla on laaja luettelovalikoima ja toisiinsa sovitetut järjestelmät. 

 

Meitä pidetään myös pätevänä neuvonantajana, kun kyse on koteloon liittyvistä vaativista kysymyksistä. Tiimimme kehittää, tarkastaa ja tuottaa yksilöllisiä, asennusvalmiita ratkaisuja todella monenlaisiin tarkoituksiin – mutta suorittaa myös pieniä mukautuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Spelsbergiläisinä toimimme yli osastorajojen. Työskentelemme yhdessä tavoitteenamme valmistaa korkealaatuisia, ajanmukaisia tuotteita järkevään hintaan – sillä näemme itsemme aina tiiminä.

Erityisesti myynnissä ja palveluissa keskustelun ja kumppanuuden filosofiamme tulee hyvin näkyviin. Perustajamme Ernst Spelsberg olisi varmasti ylpeä siitä, että neljä sukupolvea myöhemmin hänen arvojaan vaalitaan edelleen ja että työntekijät tuntevat ensimmäisten vuosien pioneerihengen yhä omakseen.

Laatua "Made in Germany"

Tuotteidemme kehityksessä, tuotannossa, markkinoinnissa ja myynnissä työskentelemme tiiminä. Osaavat työntekijämme kehittävät, valmistavat, tarkastavat ja huolehtivat kitkattomasta tuotantoketjusta. Myynnissä ja palveluissa keskustelun ja kumppanuuden filosofiamme tulee myös hyvin näkyviin. Spelsbergiläisinä toimimme yli osastorajojen. Työskentelemme yhdessä tavoitteenamme valmistaa korkealaatuisia, ajanmukaisia tuotteita järkevään hintaan – siinä näemme itsemme aina tiiminä.