Kehitys + suunnittelu

Ajallaan markkinoilla on nykyään ratkaiseva menestystekijä.

Se joka antaa kehitystilauksia tehokkuussyistä ulospäin, tarvitsee yhteistyökumppanin, johon voi luottaa. Parhaassa tapauksessa löydät jonkun, jolla on kaikki osaaminen saman katon alla: Kehitys, muottivalmistus, tuotteen valmistus, testilaboratorio ja logistiikka. 

Spelsberg panostaa filosofiaan, jossa prosessiketjun kaikki vaiheet yhdistyvät omassa tehtaassa. Tämä auttaa omien sarjatuotteiden kehittämisessä – mutta hyödyttää myös asiakasta yksilöllisissä ratkaisuissa. Spelsberg ottaa tällöin hoitaakseen kaikki vaiheet prototyypin valmistuksesta ja yksilöllisestä mukautuksesta aina sähkötekniseen kehitykseen ja asiakaskohtaisten kokonaisjärjestelmien kokoamiseen. 

Prosessin kaikissa vaiheissa koteloasiantuntijoilla on VDE- ja UL-määräykset jo silmiensä edessä niin, että valmiin tuotteen tarkastuksessa ei enää tule mitään yllätyksiä. Koska kehitystä seuraavat tarkastukset voidaan tehdä omassa tehtaassa, voidaan jo muotoiluvaiheessa suorittaa yhä uudelleen testejä ja mukautuksia, kunnes kaikki ominaisuudet ovat standardien mukaisia. Nopeammin ja varmemmin sitä ei voisi tehdä!