Parasta laatua Sauerlandista

Joka vaatii turvallisia tuotteita ja huippulaatua, on Spelsbergille silloin oikea valinta, sillä ne ovat äärimmäisen tärkeitä meille. Arvostamme testattuja tuotteita. Niihin yli 100 miljoonaan ruiskuvaluosaan, jotka joka vuosi valmistamme, käytämme korkealaatuista raakamateriaalia – ainoastaan parasta eurooppalaista tavaraa.

 

Siitä sekoitamme yhteensä 400 muoviseosta – 95 prosenttia niistä oman reseptin mukaan. Erittäin vankat ja kestävät tuotteet merkitsemme lisäksi teollisuusversion iQ-leimalla. Tähän kategoriaan kuuluvat tuotteet, jotka on tarkoitettu kosteissa tiloissa ja suojatulla ulkoalueella yhtä lailla kuin palavalle alustalle tai tulelle altistuviin käyttöpaikkoihin tehtäviin asennuksiin. Näillä alueilla käytettävissä rasioissa ja koteloissa on yhden asian oltava yhteistä: Kestävyys ja turvallisuus. Teollisuusversiota olevia tuotteitamme käytetään kaikissa mahdollisissa paikoissa, puutarha-alan yrityksestä satamalaitokseen ja kemian teollisuudesta huvipuistoon. Niissä panostamme erityisen suureen kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.

Siitä sekoitamme yhteensä 400 raakamateriaalityyppiä – 95 prosenttia niistä oman reseptin mukaan. Erittäin vankat ja kestävät tuotteet merkitsemme lisäksi teollisuuslaadun iQ-leimalla. Tähän kategoriaan kuuluvat tuotteet, jotka on tarkoitettu märkätiloissa ja suojatulla ulkoalueella yhtä lailla kuin palavalle alustalle tai tulelle altistuviin käyttöpaikkoihin tehtäviin asennuksiin. Niissä käytettävissä rasioissa ja koteloissa on yhden asian oltava yhteistä: Kestävyys ja turvallisuus. Teollisuuslaatua olevia tuotteitamme käytetään kaikissa mahdollisissa paikoissa, puutarha-alan yrityksestä satamalaitokseen, kemian teollisuudesta huvipuistoon. Niissä panostamme erityisen suureen kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.

Lisätietoja

Spelsberg-tuotteet ovat Made in Germany.
Valmistuksemme tapahtuu ainoastaan Saksassa, Schalksmühlen ja Buttstädtin tuotantopaikoissamme.Lue lisää