Digitaalipaino

Useiden vuosien ajan tampopaino ja kaivertaminen ovat olleet suosittuja menetelmiä koteloiden merkinnässä. Nämä menetelmät ovat kuitenkin sitä vaikeammin sovellettavissa mitä filigraanimpaa esitettävistä yksityiskohdista tulee. Viimeistään värin suhteen on näiden sinällään hyvien menetelmien rajat saavutettu. 

Siksi olemme jo joidenkin vuosien ajan tarjonneet asiakkaillemme digitaalipainon mahdollisuutta, jolla vaikeammat erikoismerkinnät tai -muotoilut voidaan toteuttaa koteloissamme. 

Muotoilun suhteen digitaalipainossa on kaikki perinteisestä neliväripainosta tunnettu mahdollista: 

Ilmaisuvoimainen design, suuri värivalikoima, värisiirtymät ja jopa kuvien painanta. Yksinkertainen, huomaamaton vakiokotelo muuttuu siten persoonalliseksi, heti silmiin osuvaksi yksittäiskappaleeksi. 

Toimeksiantajamme haluavat niihin usein painettuja, tarkkoja selityksiä liitännöistä tai asennettavista komponenteista. Useat asiakkaistamme hyödyntävät digitaalipainoa nähdäkseen koteloissa oman yhtiönsä desing-muotoilua. Painatukset voisivat olla myös myöhempään käyttöympäristöön sopivia – esimerkiksi rannan ja aaltojen kuvia, kun käyttökohteena on uimahalli. Saman tekevää, kuinka ihmeellisiä ideat sitten ovatkaan – meillä on tekniset mahdollisuudet niihin ja toteutamme ne mielellään. 

  • Painettava kuva enintään 300 mm * 420 mm 
  • Moniväripainatus 
  • Soveltuu hyvin pieniin sarjoihin ja malleihin
  • Värisiirtymät mahdollisia