Tarkastettua laatua ammattilaisille.

Kaikkialla maailmassa.

Turvallinen, turvallisempi, Spelsberg: Sertifiointia varten Spelsberg ylläpitää omaa testilaboratoriota, joka on Schalksmühlen päätoimipaikassa. Laboratorio laitteineen on sekä VDE- että myös UL-sertifioitu ja näin omassa tehtaassa voidaan tehdä kaikki vakiotuotteiden ja erikoisratkaisujen kansainväliseen käyttöön tarvittavat tarkastukset.

Testilaboratorio on varustettu tekniikan uusimman tason mukaan ja sitä kehitetään jatkuvasti. UL ja VDE tekevät vuosittain seurantatarkastuksia Client Test Data Program -ohjelman puitteissa varmistaakseen työn korkean laadun takaamiseksi. Maailmanlaajuisesti hyväksytyssä UL-tarkastuksessa tuoteominaisuuksien on vastattava amerikkalaisen Underwriters Laboratories -tarkastusorganisaation tiukkoja vaatimuksia. Tällä sertifikaatilla Spelsberg täyttää UL-sertifioitujen kotelojen lisääntyvän kysynnän Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa olevien asiakkaiden keskuudessa.

Tarkastustiimi testaa tuotteet IP- ja IK-tarkastusten puitteissa esimerkiksi niiden pöly- ja vesitiiviyden suhteen sekä niiden antaman suojan ulkoista mekaanista rasitusta vastaan. Pyydettäessä voimme suorittaa muitakin tarkastuksia.

 

Tämä mahdollisuus on erityisen tärkeä räätälöidyissä ratkaisuissa, jotka on kehitetty yhdessä asiakkaan kanssa, sillä tällöin kyse on siitä, että autamme asiakastamme saamaan tuotteensa mahdollisimman nopeasti markkinakuntoon.

Ei löydy tiedostoja