Vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta

takaa räätälöidyn asiakaskokemuksen

Lukuisat prosessit kytkeytyvät yrityksessä toinen toisensa perään kuten ketjun eri osat. Vain yksittäisten osien vahva liitos antaa ketjulle kokonaisuutena sen kestävyyden. Tällöin jokainen ketjunosa tuo tärkeän panoksen onnistumiseen. 

Me Spelsberg-yhtiössä annamme siksi suuren arvon prosessiketjumme jokaiselle pienimmällekin osalle ja huolehdimme nykyaikaisilla menetelmillä, uusimmalla laitetekniikalla ja osaavilla työntekijöillä siitä, että kaikki täsmää lopuksi. Jotta mikään ei jää sattuman varaan, olemme yhdistäneet omaan tehtaaseemme koko sen tieto-taidon, jota tarvitsemme premiumkoteloidemme kehitykseen ja valmistukseen. Oli sitten kyseessä muottien valmistus, prototyypin teko tai painatus: Vain sillä, joka tekee kaiken itse, on myös kaikki langat hallinnassa. 

Tehtaassamme tulee päivittäin tuhansia ruiskuvaluosia täysautomaattisesta tuotannosta ja juuri siksi olemme kehittäneet itsellemme valmistustavan, jossa voimme nopeasti reagoida asiakkaan toiveisiin. Vaikka valikoimassamme on yli 5000 tuotetta, olemme viime vuosina laajentaneet voimakkaasti työsuoritusten ja kustomoinnin alueita voidaksemme vielä paremmin ja nopeammin vastata yksilöllisiin toiveisiin. 

Uskomme: Pelkän vakiotavaran tuottaminen suurina kappalemäärinä ei ole taito eikä mikään. Me emme hyödynnä osaamisketjuamme vain uusien ja aina parempien tuotteiden kehitykseen, vaan myös ratkaistaksemme asiakkaidemme monenlaisia ongelmia. 

Siten olemme tulleet alalla tunnetuiksi kokeneena neuvonantajana, joka ratkaisee kotelotehtävät monipuolisella kokemuksella ja intohimolla. Kuten ketjun osat osastomme kytkeytyvät toinen toisiinsa ja työstävät läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa yhtä lailla nopeita kuin myös luovia ratkaisuja. 

Tarjoamme neuvonnasta, kehityksestä ja valmistuksesta aina tarkastukseen ja sertifiointiin kaiken, mitä asiakkaamme tarvitsevat, samasta paikkaa.

Ote lukuisista referensseistämme