Pakkauspalvelu

Yksilölliset pakkaukset käyttötapauksen mukaisesti

Valmiina ostetut ratkaisut eivät aina ole parhaita. 

Toisinaan myöhempään käyttöön tarvitaan aivan erityisiä tuotteiden yhdistelmiä. Toisinaan taas tarvitaan poikkeavia irtokokoja, joita ei löydy meidän toimitusvalikoistamme. Monet asiakkaat toivovat erikoispainettuja laatikoita, erikoismittoja tai etikettejä, joita oma logistiikka pystyy hyvin käsittelemään edelleen. 

Saman tekevää, miten epätavallisia toiveesi sitten ovatkaan: Haluamme tehdä työn sinulle niin helpoksi kuin vain mahdollista ja panostaa kaikkemme, jotta voit käyttää koteloitamme mahdollisimman vähällä vaivalla. 

Siksi tarjoamme räätälöityä pakkauspalvelua, joka aina paneelien pakkaukseen asti toimittaa tarkasti erikoislaatikot, pakkausyksiköt ja merkinnät, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi. 

Logistiikan asiantuntijamme neuvottelevat mielellään jo projektin tarjousvaiheessa kanssasi määrittääkseen vaatimuksesi yksityiskohdiltaan. 

Etusijalla on tällöin aina kysymys siitä, miten tulet sen jälkeen käyttämään tuotteitamme: 

Haluatko jatkaa tuotteen asennusta?

Toimitamme silloin tuotteen niin haluttaessa myös erikseen ja irrallisesti pakattuna. Aikaa vievä pakkauksesta purkaminen jää silloin pois ja voit aloittaa jatkokäsittelyn heti.

Haluatko myydä itse liitäntävalmiin osan eteenpäin?

Suoritamme silloin etikettien teon toiveittesi mukaisesti ja pakkaamme sinun omiin laatikkoihisi. Näin säästät prosessikustannuksissa ja voit keskittyä täysin ydinliiketoimintaasi. 

Logistiikka sinun toiveidesi mukaan!

Tunnemme sinun liikealasi ja tiedämme, kuinka tärkeää sinulle voi olla saada tuotteemme tarkasti omien tietojesi mukaisesti. Kerro meille toiveistasi, jotta voimme helpottaa työtäsi osaltamme. Asiakkaiden tyypillisiä toiveita tällä alueella:

  • Kansi ja alaosa toimitetaan erikseen
  • Pakkauslaatikot tulevat vain mukana
  • Puolet osista eri toimitusosoitteeseen
  • Pakkaus eri valmistajan laatikoihin tai kontteihin