Verbaute Elektronik in Ortbeton von Spelsberg, Unterputzdosen für Ortbeton

Spelsberg: Betonirakennuksen ratkaisut

Betoni on lukuisien rakennustöiden perusta. Oli sitten kyseessä erikoisemmat paikallavalut tai elementtirakentaminen, betonin käytön tehokkuus on molemmissa korkealle arvostettua. Sillä lyhyt rakennusaika yhdistettynä suureen esivalmistusasteeseen puolustavat betonin käyttöä. 

Muihin rakennustapoihin verrattuna tärkeää on niissä kuitenkin erityisen hyvin suunniteltu ja tehokas sähköasennus.

Spelsbergin älykkäät ratkaisut

Juuri tämän Spelsberg tarjoaa ratkaisuiksi betonirakentamisessa. Ne soveltuvat asennettaviksi sekä paikallavaluihin että myös elementtirakennukseen.

Spelsbergin IBT-järjestelmien kojerasiat, kevytbetonirasiat, asennuskotelot, yleiskäyttöiset valojen asennuskotelot sekä seinien ja kattojen läpiviennit voidaan ongelmitta kiinnittää alustaan ennen varsinaista valua, jossa ne valetaan betonin sisään.

IBT-tuotteiden erityisen vankka ja luja rakenne erottaa sisällä olevan varmasti ja turvallisesti betonista ja takaa erittäin hyvän paikalla pysymisen. 

Spelsberg on kehittänyt IBTronic-järjestelmänsä halogeeni- ja LED-valojen, kaiuttimien sekä korkealaatuisen elektroniikan kuten KNX-komponenttien tai muuntajien asentamiseksi mukavasti betonikattoihin. Patentoidun tukitekniikan ansiosta kotelot voidaan asettaa yhtä varmasti ja turvallisesti sekä vaakasuoraan että myös pystysuoraan alustaan. 

Tämä ja muut betonirakennuksen teknologiat huolehtivat sähköasennuksen monipuolisista ja stabiileista ratkaisuista mitä erilaisimmista rakennustöissä.

lisätietoja

Stabiili asennustapa

Saneerattaessa rakennuksia Dresdenin vanhassa kaupunginosassa käytettiin Spelsbergin IBT-ohjelmaa. Historialliset julkisivut yhdistettynä 2000-luvun asennusratkaisuihin.

Betonirakennuksen esimerkkejä

Referenssit

  • Henninger-torni Frankfurt
  • RWE-Tower Dortmund
  • Limbecker Platz Essen
  • Belvederen kortteli Wien
  • ÖBB-Tower
  • Vienna Twin Tower
  • JVA Billwerder Hampuri