Mikä on Spelsbergille tunnusomaista

Spelsbergille turvallisuus ja huippulaatu ovat äärimmäisen tärkeitä. Yli vuosisadan ajan Spelsberg on merkinnyt rasioiden, sähkökeskuksien ja koteloiden alalla erinomaista huippulaatua ja siihen yhdistyvää ainutlaatuista hinta-laatusuhdetta.

Yli 5000 tuotteen valikoima jättää tuskin toivomisen varaa. Ja jos vakiotuote ei riitä niin Spelsbergillä kaikki on mahdollista, pienistä räätälöinneistä aina kytkentävalmiiden, valmiiksi kasattujen tuotteiden valmistukseen. Spelsbergin tiimi voi nopeasti reagoida yksilöllisiin tarpeisiin, koska uusien ratkaisujen kehittämiseen tarvittava koko tieto-taito on kasattu Schalksmühlen päätoimipaikkaan. Huippumodernit koneet huolehtivat siitä, että myös pienet erät voidaan työstää yksilöllisesti. Siten Spelsbergin asiakkaat voivat aina olla turvallisin mielin – silloinkin, kun perusvalikoima ei joskus riittäisikään. 

 

Luottamukselliset liikesuhteet alihankkijoihin ja asiakkaisiin ovat vuosien mittaan kasvaneet. Monet arvostavat siinä ennen kaikkea sitä, että Spelsberg on kaikesta maailmanlaajuisesta menestyksestään huolimatta pysynyt jalat tiukasti maassa. Asiat selvitetään selkokielellä – spelsbergiläisten sanaan voi luottaa. Menestyneitä ollaan yhdessä – tämä määrittää Spelsbergin liiketoiminnan. Ja siinä emme ole ajatelleet vain hintaa, laatua ja toimintaa, vaan myös heitä, jotka myyvät ratkaisujamme tai asentavat ja käyttävät niitä. Haluamme tehdä heille työn niin helpoksi kuin mahdollista – se on missiomme.