Osittainen asennuspalvelu

Kaikki samasta paikkaa

Suuren vakiovalikoimamme pohjalta kehitämme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka teemme mittatilaustyönä juuri sinun erikoissovellukseesi sopivaksi. Standardimittaisten järjestelmäosien ansiosta voit yhdistellä oman kokonaisjärjestelmäsi juuri sellaiseksi kuin tarvitset.  

Tyypilliset asennustehtävät tällä alueella:

  • Asennukset asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi johdotus, kytkennät, tiivisteet, kytkentälistat, jne.
  • Kojeiden asentaminen, esimerkiksi johdonsuojakatkaisijat, pistorasiat, piirilevyt, kuormanerotuskytkimet, ylijännitesuojat

Asennamme komponenttisi ja niiden pidikkeet, myös niiden kokoamisen voimme ottaa tehtäväksemme. Niin haluttaessa johdotamme ja varustelemme kaiken kokonaisjärjestelmäksi niin, että sinun tarvitsee huolehtia enää vain myöhemmästä asennuksesta. Sähköteknisen koulutuksen saanut henkilökuntamme varmistaa tällöin, että laatu pysyy koko ajan yhtä hyvänä.

Piensarjojen valmistus

Tukeaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla pystymme vastaanottamaan myös pieniä erikoistilauksia, jotka toteutamme erityisen nopeasti, edullisesti ja Spelsbergille tyypillisellä korkealla laadulla. Sitä varten olemme suunnitelleet prosessimme uudelleen ja voimme käyttää niihin mitä nykyaikaisimpia valmistusmenetelmiä ja työstökeskuksia. Yksilöllisten toiveiden nopeaan toteuttamiseen on valmiina myös yhtä osaava kuin innostunutkin tiimi. Kaikki asiantuntijat työskentelevät tällöin osastorajojen yli tiiminä, kommunikoivat suoraan ja voivat tarvittaessa jopa käyttää nopeasti tehtaan omaa testilaboratoriota. Tämä ei säästä vain aikaa – tämä säästää myös hermoja!

Lopputarkastus

Ennen kuin jokin osa lähtee tehtaaltamme, se tarkastetaan silmämääräisesti, täydellisissä laitteistoissa tai niin haluttaessa tehdään myös sähköisiä mittauksia. Sähkön lopputarkastukset ovat silmämääräisten tarkastusten lisäksi mahdollisia läpäisy-, eristys- ja suojajohdinmittauksina tai -tarkastuksina.  

Näin varmistamme, että totutun korkea Spelsberg-laatu on sinulle taattu myös esiasennetuissa, osittain johdotetuissa ja liitäntävalmiissa koteloissa.