Kytkentälaitteistojen valmistus

Sisältää kattavat palvelut ja pätevän neuvonnan

Spelsbergin kytkentälaitteistoja ja ohjauslaitteistoja on käytössä kaikkialla maailmassa. Ratkaisumme ovat alasta riippumattomia ja niitä käytetään esimerkiksi auto-, puu-, öljy- ja kaasuteollisuudessa. Pienjännitekytkentälaitteistojen tuotanto 1250 A tehoon asti tapahtuu tiukassa yhteistyössä asiakkaan kanssa Schalksmühlen toimipaikassa pätevän henkilökunnan toimesta.  

Asiakkaan on mahdollista suunnitella projekti ja toimittaa materiaali, mutta myös omat ostajamme voivat hoitaa nämä tehtävät. Tällä tavoin asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa niin paljon suunnitteluun eikä hankintoihin. Saat kytkentävalmiit ratkaisut ja hyödyt luotettavasta alihankkijaverkostostamme. Myös ostamissamme komponenteissa valitsemme vain premiumlaatua, joka on riittävän hyvää korkeisiin vaatimuksiimme.  

Asiakkaamme arvostavat tällöin erityisesti joustavuuttamme ja vahvistettuja toimitusaikoja joista pidetään kiinni. 

Yhteyshenkilösi ISO-kytkentälaitteistoissa

ISO-kytkentälaitteistoissa on otettava huomioon useita yksityiskohtia. Spelsbergin sähköammattilaiset auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun. Tarjoamme suuren määrän eri tyyppejä modulaarisista GTi-ISO-kytkentälaitejärjestelmistä ja varokkeilla ja kuormanerotuskytkimillä (AKi) varustetuista erilliskoteloista aina moduulikojeiden pieniin moduulikoteloihin. Tämä mahdollistaa suuren joustavuuden keskitetyn ja hajautetun energiansyötön kytkentälaitteistojen ja jakokeskuksien valmistuksessa.  

Mutta osaamisemme ei pääty pelkästään laitteistoihin: Käytä hyväksesi jakokeskuksia ja kytkentälaitteistoja koskevia monipuolisia palvelujamme. Suunnittelutyökalumme esimerkiksi, ”TreeCad Spelsberg Assistent”, auttaa sinua piirikaavioiden, liitinkaavioiden ja asennuspiirustusten laatimisessa. Teknisen puolen sähköammattilaisemme neuvovat sinua mielellään myös henkilökohtaisesti paikan päällä tai puhelimitse. Voit lähettää tarjouspyyntösi myös tekniselle osastollemme. Siellä tiedot käsitellään puolestasi. Saat takuuvarmasti lyhyessä ajassa tarkasti ne tuotteet, jotka sinä tarvitset: tyhjinä koteloina, esiasennettuina, osaksi johdotettuina tai kytkentävalmiina.

Hyödynnä meidän tieto-taitoamme

Hyödynnä meidän tieto-taitoamme ja palvelujamme ensimmäisestä kyselystä aina toimitukseen asti:

  • Projektinsuunnittelu
  • Ensimmäisten luonnosten kehittely, kytkentäkaavioiden laatiminen, oikeiden koteloyhdistelmien valinta yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • Valmistuspiirustusten hyväksyntä asiakkaalla
  • Kytkentälaitteiston asennus ammattilaistemme toimesta uusimpien standardien mukaan