Työssä Spelsbergillä

Tiivis, luottamuksellinen työyhteisö, matalat hierarkiat ja avoin kommunikointi ovat menestyksemme tärkeitä pylväitä. Näin saamme aikaan innovaatioista innostuneen ilmapiirin, pidämme yllä yrityksen tieto-taitoa ja tarjoamme asiakkaillemme kattavaa palvelua kaikesta, mikä koskee tuotteitamme.

Miten tyytyväisiä Spelsberg-työntekijämme ovat, näkyy vähäisessä vaihtuvuudessa ja samaistumisessa yritykseemme. Ei vain Spelsbergin perhe työskentele jo neljännessä sukupolvessa koteloiden parissa – useiden työntekijöidenkin vanhemmat ja isovanhemmat olivat jo Spelsbergillä töissä. 

Joka haluaa käydä urapolkunsa Spelsbergillä, hänen on oltava täydellinen tiimipelaaja ja tuntea olevansa vastuussa yrityksen osaamisesta – aivan sama, missä asemassa hän sitten onkin. Jokainen työntekijä on tärkeä ja jokainen työtehtävä ansaitsee tulla hoidetuksi huolellisesti ja siihen paneutuen. Asiakkaidemme työn helpottaminen – siinä näemme tärkeimmän päämäärämme, minkä hyväksi kaikki Spelsbergillä tuovat oman panoksensa.

Jatkokoulutuksen tukeminen

Spelsbergillä työskentelevät vaikuttavat ratkaisevasti yrityksen menestystarinaan.  Työntekijöiden hyvä sitoutuminen ja pitkä työura yrityksessä ovat tämän tiimityön palkka kaikilla tasoilla. Sillä ilman spelsbergiläistemme ideoita ja valmiutta eri työtehtäviin emme olisi siinä, missä tänään olemme.

Hyviä tuloksia saadaan aikaan vain silloin, kun kaikki tietävät tehtävänsä. Annamme siksi erittäin suuren arvon tiimimme koulutukselle ja jatkokoulutukselle ja annamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä meillä edelleen. Uudet teknologiat, uudet lakisääteiset ohjeet tai myös ajankohtaiset trendit asennustekniikassa vaativat yhä uudelleen tuotevalikoiman, valmistusmenetelmien ja myös asiakkaidemme kanssa käytävän kommunikoinnin mukautusta. Tämä onnistuu vain, kun työntekijämme ovat jatkuvasti oman alueensa uusimmasta tasosta selvillä. Joka on utelias ja valmis opettelemaan koko elämän ajan uutta, on Spelsbergillä oikeassa osoitteessa!

Tiimissämme vallitsee hyvä, kollegiaalinen työilmapiiri. Tässä ympäristössä on lukuisia mahdollisuuksia uusiin ideoihin; täällä voidaan todella saada jotakin liikkeelle. 

Mutta ei pelkästään työ Spelsbergillä – myös toimipaikallamme on paljon tarjottavanaan maisemiltaan kauniissa Sauerlandissa, jossa on lukuisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vaeltaminen Rothaarsteigin reiteillä, hiihtäminen Winterbergin rinteillä tai kulttuuri, urheilu tai shoppailu Ruhrin alueella – aivan lähellä on monia mahdollisuuksia. Lähellä olevaa Lüdenscheid-Nord -moottoritietä autolla ajaa vain puolessa tunnissa Ruhrin alueen metropoliin, Dortmundiin.

Avoimet työpaikat

Tästä löydät Spelsberg-yhtiössä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.Lue lisää

Työelämään Spelsberg-yhtiöstä

Hallinto- ja myyntipuolen osaajista insinööritutkintoon asti – tarjoamme jokaiselle juuri hänelle sopivan oppisopimuskoulutuksen.Lue lisää