Oppisopimuskoulutus

Nuorien koulutuksella on Spelsbergillä pitkät perinteet. Koska kehitämme ja valmistamme kaikki tuotteet johdonmukaisesti Saksassa, tarvitsemme päteviä ammattilaisia, jotka koulutamme mieluiten itse. 

Tarjonta on myynti- ja tuotantopuolella monipuolinen ja ulottuu myyjästä aina insinööriin. Panostamme yrityksessämme koulutukseen, jossa ammatissaan aloitteleva yhdistetään vahvasti eri osastojen operatiiviseen toimintaan. Oppisopimuksessa työskentelevät voivat tässä hyötyä Spelsberg-työntekijöiden tiedoista. Tuemme aktiivisesti nuorien kehitystä. Tähän kuuluu tarkkaan kohdistetut yksittäiset toimenpiteet suuntautumispainopisteiden syventämiseksi sekä teoriaosuudet eri opistoissa. 

Oppisopimuskoulutus ja tutkintoon johtava opiskelu voidaan Spelsbergillä aloittaa myös samanaikaisesti: jokaisena koulutusvuonna tarjoamme kaksoistutkintoja erilaisina yhdistelminä.

Spelsbergillä ammatissaan aloittelevilla on hyvät mahdollisuudet: Tilauskirjat ovat täynnä ja asennustekniikassa tapahtuva kehitys lisää edelleen erikoisratkaisujen ja korkealaatuisten koteloiden kysyntää. Siten on hyvin todennäköistä, että useimmat koulutettavista otetaan menestyksellisesti suoritetun koulutuksen jälkeen töihin.

Osoita hakemukset seuraavasti:

Günther Spelsberg GmbH + Co. KG
Stefan Lietzau
Im Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Puhelin: +49 (0) 23 55 / 8 92-0
Faksi: +49 (0) 23 55 / 8 92-189
Sähköposti: ausbildungnospam-spelsberg.de

Seuraavat asiakirjat on liitettävä mukaan:

• Koulutushakemus
• CV
• Kopiot kahdesta viimeisestä koulutodistuksesta
• Harjoittelutodistukset
• Muut todistukset