Insinööritaitoa Saksasta

Joka vastaa prosesseista, tuntee kustannukset, joita voi syntyä katkoksista, huollosta ja seisokkiajoista. Pitkäikäiset, kestävät ja vähän huoltoa tarvitsevat ratkaisut ovat tässä apuna ja maksavat itsensä takaisin silkkana rahana.

 

Yli 100 vuoden ajan Spelsberg on merkinnyt useilla aloilla rasioiden, sähkökeskuksien ja koteloiden suhteen erinomaista huippulaatua ja siihen yhdistyvää ainutlaatuista hinta-laatusuhdetta.

Sellaiset asiat kuten teollisuus 4.0, älykkäät mittarit tai sähkömobiliteetti huolehtivat siitä, että korkealaatuinen elektroniikka valloittaa kaikenlaisten rakennusten viimeisimmänkin nurkan. Tämän elektroniikan asentaminen ja herkkien komponenttien suojaaminen kuuluu meidän ydinosaamiseemme. Laajennamme myös jatkuvasti tuotevalikoimaamme pystyäksemme vastaamaan rakennustekniikan ja sähköasennuksen uusiin trendeihin.

Toisinaan tulee ongelmakohtia, silloin ei tavallisilla kaupasta saatavilla tuotteilla päästä eteenpäin. Silloin tarvitaan aivan tietyn tyyppinen kotelo ja etsitään jotakuta, joka tuntee tämän alueen, joka tuntee yhtä lailla kansainväliset standardit kuin sen asentajan työtavan, jonka on myöhemmin tehtävä kytkennät. 

 

Aina silloin, kun asiat mutkistuvat todella vaikeiksi, suuret yritykset luottavat Spelsbergiin – kotelospesialistiin, jolla on sähkötekniikan ja rakennustekniikan kokemusta ja osaamista, ja jolla on alihankkijoiden verkosto, joka tekee kaiken mahdolliseksi. Oma prototyyppien valmistus, UL- ja VDE-sertifioidut testilaboratoriot ja nykyaikainen konekanta tehokkaine työstökeskuksineen.