Esimerkkejä teollisuudesta

Spelsbergin kotelot suojaavat herkkiä vedenvalvontajärjestelmiä

Vedenmittaustekniikkaan tarvitaan nimenomaan teollisuudessa korkealaatuisia komponentteja, sillä mitä erilaisimpien parametrien tarkat mittaukset ovat siellä korvaamattomia. Vedenmittausjärjestelmiin erikoistuneena asiantuntijana Analytical Technology Inc. -yhtiöllä on suuri tuotevalikoima 2-lankamittausmuuntimista ja PID-säätimillä varustetuista analyysijärjestelmistä aina otsoni-, kloori- ja fluoridipitoisuuksien määritykseen käytettäviin kannettaviin testilaitteisiin.

Tärkeää on kuten kaikissa prosessien valvontaan tarkoitetuissa teknologioissa, että analyysijärjestelmät toimivat ilman katkoksia ja ilman vääriä mittausarvoja, sillä muutoin ihmiset voivat vaarantua ja laitoksia uhkaavat häiriöistä ja seisokeista aiheutuvat suuret kustannukset. Herkkä elektroniikka on siksi suojattava luotettavasti nimenomaan tähän käyttöalueeseen sopivilla koteloilla. Analytical Technology Inc. käyttää siksi johdonmukaisesti Spelsberg-yhtiön koteloja.

Niiden vankka rakennetapa tekee varmatoimisen valvontanäytön mahdolliseksi kaikilla sovellusaloilla, esimerkiksi jätevesien käsittelyssä, teollisuuden jäähdytysvesissä tai elintarviketeollisuuden pesuvesissä.

Chris McTear, Analytical Technology Inc. -yhtiön tekninen johtaja perustelee: ”Monille asiakkaistamme on tärkeää, että heidän sovelluksensa turvallisen ja hygieenisen käytön parametreja valvotaan jatkuvasti. He uskovat tuotteidemme laatuun ja luotettavuuteen.

Siksi käytämme vain sellaisten valmistajien komponentteja, joihin luotamme. Spelsberg on korkealaatuisten koteloiden johtavia valmistajia. Tiedämme, että Spelsbergin kotelot vastaavat korkeita vaatimuksiamme ja tekevät helpon asennuksen mahdolliseksi.”

Analytical Technologyn käyttöön tulee koko joukko Spelsberg-tuotteita, niiden joukossa muun muassa TK-teollisuuskoteloita, Abox-haaroitusrasioita ja AK-pienjakokeskuksia.