Spelsberger Verteilerkästen kommen auch auf hoher See zurecht, Platzsparende Verbindungsdosen und Kleinverteiler für feuchte Umgebungen auf dem Schiff.

Avomerellä

Sirius 35 DS -purjealuksen sisällä kestävät jakokeskukset ja kytkentärasiat pitävät huolen luotettavasta virtaliitännästä

Sen valkoiset purjeet näkyvät kauaksi, se liukuu tyylikkäästi veden halki – Sirius 35 DS. Ulkonäöltään ja sisäpuoleltaan tämä kompakti purjealus tarjoaa kaikkea, mitä purjehtijan sydän kaipaa. Sillä jokainen omistaja voi suunnitella Sirius 35 DS -aluksensa yksilöllisesti. Jo suunnitteluvaiheessa Plönin paikkakunnalla Pohjois-Saksassa sijaitsevan Sirius-telakan veneenrakentajat ottivat huomioon asiakkaidensa ideat ja kokemukset. Siitä syntyi monipuolinen yksitoista metriä pitkä jahti, jossa tila on käytetty tehokkaasti ja jossa on joustavat muotoilumahdollisuudet. Ei mikään ihme, että näissä Plönissä valmistetuissa ja yksilöllisesti sisustetuissa veneissä on käytössä Spelsbergin jakokeskukset ja kytkentärasiat.

Sillä Spelsbergin sähköasennustuotteet sopivat täydellisesti niihin olosuhteisiin ja niille löytyy vaivatta paikka jahdin kompaktissa rungossa. Ne on sijoitettu suurimmaksi osaksi salongin alla olevaan minikorjaamoon. Istuimiltaan käsin omistajat pystyvät hallitsemaan veneen koko sähkötekniikkaa. Verstaspenkin, johon kuuluu miniruuvipuristin, avulla voidaan hoitaa jopa pieniä korjauksia.
Spelsbergin AKi-sarjan pienjakokeskukset on sijoitettu pieneen kaappiin.  ”Maaliitännällä” merkitty AKi jakaa sähköenergiaa, joka saadaan ulkoapäin venesatamasta. Sen ohella invertteriliitäntä jakaa virran veneen akusta. Siten purjehtijat voivat joka hetki luottaa varmaan sähkönsaantiin – satamassa ja avomerellä.

Abox-i-kytkentärasioiden ja AKi-sarjan pienjakokeskuksien käyttöä ei puolustanut pelkästään niiden pieni koko ja suuri joustavuus, vaan myös tuotteiden teollisuuslaatua oleva kestävyys. Erityisesti ankarissa olosuhteissa tapahtuvaan käyttöön kehitetyissä Spelsbergin jakokeskuksissa ja kytkentärasioissa on parhaat materiaaliominaisuudet, tarkastettu toimintavarmuus sekä optimaalinen toimivuus ja kestävyys vaikeissa olosuhteissa. Lasikuituvahvistettu polykarbonaatti huolehtii paremmasta kestävyydestä. Siten jakokeskukset ja kytkentärasiat estävät luotettavasti kosteuden, kylmyyden, kuumuuden, UV-säteilyn, öljyjen, rasvojen sekä kolhaisujen ja iskujen kohdistumisen sisällään olevaan herkkään elektroniikkaan – myös avomerellä Ruotsin, Norjan tai Tanskan edustalla.