Turvallisuus ostoskeskuksessa

Sähköjohtolaitteistojen suojaamiseksi tulipalossa on Essenin kaupungissa sijaitsevassa Limbecker Platz -ostoskeskuksessa käytössä Spelsbergin kestävä WKE-kotelosarja

”Palosuojattu sähköasennus varmistaa tulipalon syttyessä, että ihmishenkien kannalta tärkeät sähköjärjestelmät, kuten hätävalaistus, ilmastointilaitteisto, hissit ja ihmisten pelastamiseen ja palontorjuntaan tarvittavat laitteistot pysyvät käytettävissä ja toimivat luotettavasti”, sanoo Thomas Decker, asennuksen tehneen yrityksen, Elektro Decker GmbH:n, toimitusjohtaja. ”Velvollisuutemme on toimittaa asiakkaille aina luotettavia sähkön asennuspalveja. Suurprojektissa kuten Limbecker Platz -ostoskeskuksessa Essenissä tarvitsimme korkealaatuisia tuotteita, siksi luotimme tässä jälleen Spelsbergin ratkaisuihin.”

Esseniin asennetut Spelsbergin WKE-kotelosarjan palosuojarasiat takaavat luotettavan palosuojausasennuksen. VDE:n ja materiaalintarkastusviraston (MPA) DIN 4102 osan 12 mukaan tarkastamat ja sertifioidut tuotteet yhdessä vastaavasti hyväksyttyjen johtojen ja asennusjärjestelmien kanssa varmistavat tulipalossa sähkölaitteiston toimintavarmuuden jopa 90 minuutin ajaksi. Rasiat on valmistettu erityisen kestävästä, halogeenittomasta duroplastista ja ne estävät vierasaineiden sisäänpääsyn.