Customizing Loesungen

Tarkasti mittojen mukaan

Yksilölliset ratkaisut ovat koteloissa kysytyimpiä kuin koskaan aikaisemmin. Valmiina ostetut tuotteet eivät monestikaan sovi asiakkaiden omiin tarpeisiin. Spelsbergillä on tiedot ja osaaminen, joilla kehittää ja tuottaa mittatilaustyönä tehtyjä koteloja.

Spelsberg-yhtiössä koko kustomointi-prosessi – ideasta sertifioituun tuotteeseen – tapahtuu Schalksmühlen päätehtailla ja voidaan siten suorittaa hyvinkin lyhyessä ajassa. Yksittäiset vaiheet lomittuvat silloin kuin hammaspyörät toisiinsa. Asiakaskohtaisten vaatimusten perusteella laaditaan ensin kolmiulotteinen CAD-malli. Sitä varten Spelsbergin suunnittelijat asettuvat yhdessä toimeksiantajan kanssa saman pöydän ääreen. Sillä vain, kun jo ensimmäisestä kehitysvaiheesta lähtien kaikki yksityiskohdat täsmäävät, syntyy lopuksi täydellinen tuote.

Eri osastojen tiiviinä yhteistyönä Spelsberg kehittää vaihe vaiheelta yksilöllisiä ratkaisuja, jotka merkitsevät asiakkaille huomattavia säästöjä kustannuksissa. Moduulirakenteisten työkalujen ansiosta muovikotelot voidaan lyhyessä ajassa optimoida asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.
CAD-ohjelman ja nykyaikaisten 3D-työstökeskusten avulla koteloihin saadaan poratut tai jyrsityt aukot, kaiverrukset tai asennukset asiakaskohtaisten sovellusten mukaisesti. Silkkipainolla, tampopainolla tai lasertulostuksella tuotteisiin saadaan yksilöllisiä logoja tai merkintöjä. Suoraan koteloon tehtävän painatuksen vaihtoehtona Spelsberg tarjoaa esimerkiksi kanteen mitoiltaan tarkasti liimattavia designkalvoja. 

Valmiit asiakaskohtaiset ratkaisut tarkastetaan ja sertifioidaan tehtaan omassa laboratoriossa. VDE- ja UL-sertifioidussa tarkastuskeskuksessa Schalksmühlen tehtaalla on loistavasti varustetut laboratoriot, joissa voidaan helposti monia testauksia. Maailmanlaajuisesti hyväksytyssä UL-tarkastuksessa tuoteominaisuuksien on vastattava amerikkalaisen Underwriters Laboratories -tarkastusorganisaation tiukkoja vaatimuksia. Tällä hyväksynnällä Spelsberg täyttää UL-sertifioitujen kotelojen lisääntyvän kysynnän Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa olevien asiakkaiden keskuudessa.

Kustomointi: Sen edut yhteen koottuna

  • Yksilölliset uudet mallit
  • Mittatilaustyönä tehdyt tuotteet
  • Tarkastus omassa VDE- ja UL-sertifioidussa testilaboratoriossa
  • Nopea ja edullinen toteutus moduulirakenteisilla muoteilla
  • Painatuspalvelu: Designkalvot, kalvonäppäimistöt, lasertulostus, tampo- ja silkkipaino
  • CNC-ohjattu työstökeskus: Läpivientiaukot, kierteet, kaiverrukset
  • Työstöpalvelu: Yksilölliset kiinnityskohdat ultraäänihitsauksella, EMC-pinnoitus, erikoisvärit
  • Asennuspalvelu: Varustelu, johdotus, mittaus
  • Yksilölliset tarvikkeet: Pikaruuvit, pylväskiinnikkeet, piirilevyt

Soitettaessa palveluun

Etsitkö yksilöllistä koteloratkaisua?
Kehitämme yhdessä kanssasi mittojen mukaan valmistettavan tuotteen. Soita meille
puh: +35 8 40 055 4941.

Voit myös kirjoittaa meille:
yhteystiedot

Lataa

Ei löydy tiedostoja

Kova kuori, vahva sisin

Spelsberg-kotelot Siemensin moottorikäynnistimissä.
Kustomoinnin esimerkkejä

VDE- ja UL-sertifioiduissa laboratorioissamme tarkastamme uudet tuotteet pohjiaan myöten.
Spelsberg/tarkastus