Customizing Loesungen

Esimerkkejä

Räätälöidyt kotelot

Kova kuori, vahva sisin

Siemensin moottorikäynnistimen ratkaisua varten Spelsberg valmistaa yksilöllisesti mukautettua TK 1818 -koteloa. Sauerlandin kotelospesialisti toimittaa kiireiseen projektiin hyvin lyhyellä varoitusajalla kustannuksiltaan edullisen ja tarkasti oikean mallisen kotelon 14 päivän toimitusajalla.

”Spelsberg-yhtiöstä löysimme liikekumppanin, jolla ei ole hallinnassaan vain vaikuttava tieto-taito ja tarvittavat koneet, vaan myös yhtä suuret laatuvaatimukset kuin meillä”, vahvistaa Thomas Mielke, Produkt Manager Solution Support Leipzigin Siemens AG:llä ja projektivastaava asiakaskohtaisten ratkaisujen laatimisessa. ”Yhteistyö Spelsbergin kanssa on hyvin ammattimaista ja kitkatonta. Sieltä ei saa vain laatutuotteita, vaan myös palvelutarjonnan, josta voi olla ylpeä.”

Tehtävän toteuttamisessa Spelsberg otti käsittelyyn yhden vakiomallisen tyhjän muovikotelon laajasta valikoimastaan. Iskunkestävää muovia oleva TK 1818 varustettiin osista koottavalla kotelolla ja tarkasti oikeisiin paikkoihin jyrsityillä aukoilla. ”Työstökeskuksemme ja luotettavan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme toteuttaa tällaiset muutokset edullisesti ja nopeasti”, näin Volker Leck, vastuussa oleva tuotepäällikkö Spelsberg-yhtiössä. ”Säilyttääksemme joustavuuden moottorikäynnistimen tulevien käyttömahdollisuuksien suhteen päädyimme yhteen valikoimassamme olevista monipuolisista koteloista, TK-sarjan tyhjään koteloon.”

Spelsberg tekee brittien luokkahuoneista energiatehokkaampia

Spelsbergin kotelot muuttavat brittien luokkahuoneisiin. Johdotusjärjestelmien englantilainen Metway-yhtiö käyttää saksalaisia tuotteita omien ”Classroom Control Box” -järjestelmiensä koteloina. Box-ratkaisut mahdollistavat valaistuksen helpon, tehokkaan ja edullisen ohjauksen luokkahuoneissa.

Jopa 15 valaisimen koko ohjaus on sijoitettu Spelsbergin TK-sarjan matalaan koteloon. Polystyreeniä olevan TK-sarjan kaikkiaan 13 peruskotelosta, joihin on saatavissa kolme eri kansikorkeutta, Metway valitsi 254 mm pitkän ja 180 mm leveän TK PS 2518 -tuotteen matalan version.

”Classroom Control Box” -projekti ei ole näiden kahden yrityksen ensimmäinen yhteistyö. Metway- ja Spelsberg-yhtiöitä yhdistää monivuotinen liikekumppanuus. Mutta se ei ollut ainoa syy, miksi päädyttiin Spelsberg-tuotteisiin. ”Valintamme tehtiin ennen kaikkea siksi, että Spelsberg pystyi mukauttamaan kotelot tarkasti meidän ohjeidemme mukaan”, Rob Crookes Metway-yhtiöstä sanoo.
Koteloiden sisä- ja ulkopuoli on sovitettu tarkalleen Box-ratkaisuissa käytettäviin Metwayn pistoliitäntöihin. Spelsbergin asiantuntijat kehittivät Metwayn antamien tietojen mukaan räätälöityjä ”bokseja” valojen ohjaukseen. ”Moduulirakenteisten ruiskuvalumuottiemme ansiosta pystyimme nopeasti ja kustannuksiltaan edullisesti mukauttamaan kotelomme Metwayn vaatimuksiin. Monipuolinen TK-sarjamme soveltui tähän erityisen hyvin”, Volker Leck Spelsbergiltä selittää.

Metwayn ja Spelsbergin yhteistyön tuloksena syntyi optimaalisesti sovitettu ”Classroom Control Box”. Se tekee luokkahuoneiden valaistuksesta tehokasta, mutta tämä esiviimeistelty tuote vähentää myös huomattavasti asennukseen ja johdotukseen liittyvää vaivannäköä. Uudella valaistuksenohjauksella voidaan saavuttaa 20 prosentin energian- ja kustannustensäästö luokkahuoneissa olleeseen perinteiseen valaistukseen verrattuna.