In den Betonwänden des Limbecker Platz in Essen sind Geräte- und Deckendosen, Verbindungskästen von Spelsberg verbaut

IBT-tuotteet käytännössä

Limbecker Platzin turvallinen sähköasennus Essenin kaupungissa

Limbecker Platzin ostoskeskus Essenissä lukeutuu 70 000 neliömetrin käyttöpinta-alallaan ja noin 300 miljoonan euron investointimäärällään Saksan suurimpiin kaupungin sisällä oleviin kauppakeskuksiin. Sen betoniseiniin ja -kattoihin piilotettuna on Spelsbergin tuotteita, jotka pitävät huolen sähköasennuksen täydellisistä puitteista.

Sillä nimenomaan betonirakennukseen suunniteltu IBT-sarja tekee korkealaatuisen tekniikan asennuksesta mahdollista niin betonivaluissa kuin elementtirakennuksessa. Kojerasiat, liitäntäkotelot sekä läpivientiholkit on kiinnitettävä ennen varsinaista betonivalua alustaan ja näin pysyvät valussa paikoillaan. Patentoitu tiivistys – sisään viedyn putken ympärillä on kalvo – takaa IBT-liitäntärasioissa ja -koteloissa komponenttien vedonpoiston ja tiiviyden. Patentoidun tukitekniikan ansiosta kotelot voidaan asettaa lisäksi yhtä varmasti ja turvallisesti sekä vaakasuoraan että myös pystysuoraan alustaan. Tuet pitävät rasian valun aikana suurenkin betonipaineen alla oikeassa asennossa. 

Spelsbergin betoniratkaisut takaavat siten korkealaatuisten sähköasennuset erilaisissa paikoissa, kuten tässä yli 200 kaupassa.