Avoimet työpaikat

Spelsberg kuuluu sähköalan kansainvälisesti johtaviin valmistajiin ja toimii ennen kaikkea sähköasennus- ja kotelointitekniikan alalla. Perheyrityksenä se kehittää, tuottaa ja myy sähkötöissä ja teollisuudessa tarvittavia tuotteita ja on tunnettu pätevänä ongelmien ratkaisijana kaikissa koteloa koskevissa asioissa. Spelsberg on yli 114 vuoden ajan merkinnyt turvallisuutta, korkeaa laatua ja teknistä tehokkuutta ja sillä on omat VDE- ja UL-sertifioidut testilaboratoriot. Valikoima käsittää yli 5000 kattavasti saatavissa olevaa tuotetta, esimerkiksi jakorasiat, moduulikotelot, riviliitin-, mittari- ja teollisuuskotelot. Tämän lisäksi se kehittää, tarkastaa ja valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden toimeksiannosta.

Yritys toimii kaikkialla maailmassa omien tytäryhtiöiden ja myyntikumppanien kautta ja työllistää Schalksmühlen (Nordrhein-Westfalen) pääkonttorissaan, Buttstädtin (Thüringen) tuotantotehtaalla sekä tytäryhtiöissään noin 450 henkilöä.

Osaavat työntekijät työskentelevät tiimeinä ja erittäin

motivoituineina kaikkein uusimmalla teknologialla ja nykyaikaisimmilla menetelmillä valmistaakseen asiakkaillemme innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja.

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

Työssä Spelsberg-yhtiössä

Lisää urapolusta Spelsberg-yhtiössä

Lisätietoa

Saimmeko sinut kiinnostumaan?

Mikäli tunsit tämä kiinnostavan työtehtävän omaksesi, olemme iloisia saadessamme täydellisen hakemuksesi liitteineen sekä palkkatoivomuksesi.

Lähetä ne henkilöstöosastollemme

Herrn Stefan Lietzau
Leiter Personalwesen
Im Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Puh: +49 (0) 23 55 / 8 92-104
Sähköposti: slinospam-spelsberg.de